Sunday 2 November 2014

Year-end resolution

Συνήθως εν κάμνω new year resolutions αλλά άμαν κάμνω σχεδόν πάντα εγκαταλείπω τα μες την 2η εβδομάδα του Γενάρη. Γι αυτό φέτος είπα να δοκιμάσω να κάμω mid-year resolution πέρκει αλλάξει τίποτε.

Τέλος Αυγούστου αποφάσισα ότι πρέπει να μάθω (επιτέλους)ποδήλατο μέχρι το τέλος του 2014. Είχα το καημό που μιτσής, εθωρούσα τζι εζήλευκα πάντα ούλλους τους φίλους μου που εκάμναν ποδήλατο μες τους δρόμους αλλά για κάποιο λόγο ποτέ εν εκατάφερα να μάθω εγώ. Πέραν του ότι εν καλή γυμναστική, βολεύκει τζιαι για μεταφορά αφού είμαι σε απόσταση 5 λεπτών-με αυτοκίνητο- που τους πλείστους τόπους που πάω.

Τωρά πότε εν να έβρω την ώρα ένας θεός ξέρει. Μεταξύ των 7ωρων μαθημάτων κάθε μέρα τζιαι του διαβάσματος μετά το μάθημα, συνήθως έχω 3-4 ώρες για να ξεκουραστώ, να φάω τζιαι να κάμω πρόβες με το band.

Πρέπει να τα καταφέρω όμως..να πετύχω κάτι επιτέλους..να μείνω πιστός στους στόχους μου..να νιώσω ότι κάτι κάμνω σωστά..να ισορροπήσω.

I fucking need the boost

Όταν στο σπίτι σου εν μπορείς να χαλαρώσεις τζιαι βγαίνεις έξω μόνος σου (γιατί εν μπορεί κανένας που τους 3-4 γνωστούς σου που εμείναν Κύπρο) δικαιολογώντας το σαν 'me time'.
Όταν το 'me time'  γίνεται 1, 2, 3 φορές κάθε εβδομάδα τζιαι στο τέλος καταλήγει να είναι 'alone time'
Όταν τα άτομα που ενόμιζες ότι νοιάζουνται τελικά χάνονται
Όταν παίρνεις πίσω πιο λλία που τζίνα που δίνεις
Όταν γίνουνται κάποια πράματα για τα οποία επερίμενες πολύ καιρό αλλά δεν μπορεις να τα ευχαριστηθείς
Όταν ξεκινά καινούριος μήνας τζιαι η μόνη σου έννοια είναι πότε εν να περάσει τζιαι τούτος

Τότε ναι, έννεν απλά στόχος αλλά ανάγκη.








17 comments:

  1. Ποδήλατο μπορώ να σε μάθω κι εγώ, δεν είναι κάτι δύσκολο.
    Σε ανεβάζω σε 1 ποδήλατο χωρίς βοηθητικες, σε σπρωχνω, γκρεμίζεσαι 2-3 φορές σε 1 εμπόδιο και την τέταρτη πιάνεις το νόημα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Άτε, Δευτέρα ξεκινούμε μάθημα

      Delete
  2. Δεν ξέρω πώς να μάθω σε κάποιον ποδήλατο, ούτε ξέρω κάποιον που να έμαθε μεγάλος. Είχα μάθει μωρό, σιγά σιγά, με βοηθητικές, με το χέρι του μπαμπά να με κρατά, να με αφήνει να κάμω 2-3 πενταλιές, κλπ.
    Για τα έξω, πολύς μόνος κόσμος, μήπως να συναχτούμε να μεν είμαστε μόνοι μας πλέον; :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κάτσε να μάθω ποδήλατο τζιαι να κάμουμε όμιλο δαμέ στον Άγιο Ανδρέα 'Lonely Riders' ή 'Sons of Loneliness' (σαν το Sons of Anarchy ένα πράμα αλλά να είναι δράμα)

      Delete
    2. εν ξέρω σε τι αναφέρεσαι αλλά έννα το συζητήσουμε πας στο ποδήλατο.
      πάντως αν θέλεις, κάμνουμε πειράματα με το ποδήλατό μου αφού είμαστε ίδια γειτονιά.

      Delete
    3. Έκλεισε! Μόλις τελειώσω με τις εξετάσεις σε λλίες εβδομάδες θα σε ενημερώσω;)

      Delete
    4. Θα ήθελα να έρθω να το βιντεοσκοπησω αυτό...

      Delete
  3. Όπως λέει και η κοπέλα από πάνω, το ποδήλατο είναι εύκολο. Τώρα πως θα κυκλοφορείς στο δρόμο χωρίς να φάει καμιά νταλίκα είναι άλλο πράγμα. Στην Αθήνα τουλάχιστον...

    Καλή σου μέρα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημέρα!
      Αυ΄το είναι πρόβλημα δυστυχώς. Επειδή όμως μιλούμε για μικρές σχετικά αποστάσεις, λογικά θα είναι οκ, θα ψάξω να βρω συντόμια χωρίς πολλά αυτοκίνητα.

      Delete
  4. Κάνω 25 λεπτά περίπου να πάω γραφείο. Μπαίνω ποδηλατόδρομο που το παλιό νοσοκομείο, φκαίνω μετά το δημαρχείο του Στροβόλου, άρα κάμνω ένα κύριο δρόμο τζαι 2 διασταυρώσεις που παλεύκεται.
    Πάω που σπίτι μου κάτω σχεδόν όπως πάω με το αυτοκίνητο. Κάμνω 10 λεπτά ως τη Λήδρας τζαι με το αυτοκίνητο ώσπου να παρκάρω κάμνω 20.
    Επήα Στάρμπακς στα κεντρικά με το ποδήλατο, μια χαρά άκρα άκρα ή πεζοδρόμιο-αφού πεζούς δεν έχει. Έτσι κι αλλιώς οι ελεύθερες μας ώρες νομίζω εν ώρες που και η κίνηση των αυτοκινήτων εν πιο χαλαρή άρα πομπάστικ με το ποδήλατο τζαι είσαι τζαι φιξ να πιείς τζαι τζείνο το δεύτερο long island ice tea που υπό άλλες συνθήκες θα σε γαμούσε το άλκοτεστ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πάω Λήδρας 5-6 φορές την εβδομάδα, εν να με βολέψει πααάρα πολλά. Ούτε να ανησυχώ για parking ούτε για τίποτε. Ήταν τζιαι η αφορμή για να βάλω τουτο τον στόχο, αφού το καλοκαίρι έβλεπα τους ούλλους κάτω με τα ποδήλατα.

      Εντωμεταξύ εβάλαν άλοτεστ στο παλιό νοσοκομείο, keep it in mind

      Delete
    2. Haha, I know, αλλά εν πίνω πλέον. :) Όι πολλά δηλαδή! :p
      Θα περιμένω α!

      Delete
  5. Φάκιν ελ!!! θέλω τζιαι εγώ να μπω στον όμιλο σας, που κάμνω την εγγραφή?!
    Επίσης εθκίαβασα για πρώτη φορά τωρά ούλλα σου τα blogs,τζιαι έχω να πω ότι οι ζωές μας τζιαι ο τρόπος που σκέφτεσαι εν σάννα με ακούω εμένα. Να ανησυχήσω?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join us: https://www.facebook.com/groups/1446897915553235/
      Επολλύναμεν, μάλλον εν οι άλλοι που πρέπει να ανησυχούν!!

      Delete
  6. Πηρα και γω ποδηλατο πριν κατι μηνες και παρολο που ειχα χρονιοα να κανω μολις ανεβηκα ηταν σαν να μην περασε μια μερα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το ίδιο νομίζω θα νιώσω μόλις πέσω κάτω την πρώτη φορά...σαν να μην πέρασε μια μέρα!

      Delete