Thursday 26 June 2014

Περι διαμαρτυρίας ο λόγος

Πάντα επίστευκα ότι ο καλύτερος τρόπος διαμαρτυρίας είναι να φκαίνεις στους δρόμους διαδηλώνοντας ενάντια στις ανάλογες εξουσίες κτλ. Τελικά τόσα χρόνια είχα λάθος τζι έμαθα το με τον δύσκολο τρόπο...

Επιστρέφοντας πριν λλίες μέρες στο σπίτι μου (έλειπα περίπου 6-7 ώρες) άννοιξα του σκύλου μου (Παύλος) να μπει μέσα αφού ήταν κλειστός τόσες ώρες έξω. Πάω να ππέσω μετά που κανένα μισάωρο, μπαίνω μες το δωμάτιο τζιαι βλέπω μια λάντα κατούρημα πάνω στο στρώμα δίπλα που το μαξιλάρι μου. Εν θέλω να περιγράψω λεπτομέρειες αλλά το κακό ήταν multi-layered, if you know what I mean... 

Περιττό να αναφέρω ότι ο Παύλος εν εκπαιδευμένος. Ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα που ήθελε να δώκει πάντως τζι εν είμαι διατεθημένος να το ρισκάρω να τον αφήκω ξανά τόσες ώρες έξω, διότι εν να ξυπνήσω καμιά μέρα τζι εν να βρω κεφαλή αλόγου δίπλα μου. 

Επόμενη φορά που εν να έσιετε πρόβλημα με κάποιον, ακολουθήστε το παράδειγμα του Παύλου, εγώ πάντως έτσι εν να κάμνω. Εχτός που τον σκοπό της διαμαρτυρίας, ξαλαφρώνεις. Το επόμενο βήμα της διαμαρτυρίας υποθέτω πως εκαταλάβετε πιο είναι (hint: number 2).

...

Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι έκαμα το σωστό βήμα που ήρτα μόνιμα πίσω Κύπρο τζιαι σαννα δυσκολέυκουμαι. Ελπίζω να βοηθήσει η δουλειά που τον Σεπτέβρη.