Monday 5 May 2014

Θεωρίες Συνωμοσίας

Εφάλλαρα. Αρκέφκω εξετάσεις μεθαύριο τζι εν συγκεντρώνουμαι με τίποτε αλλά το πιο ανησυχητικό εν ότι ακόμα εν αγχώθηκα, σαν να τζι εν ψάρεμα που εν να πάω.
Υπάρχουν 2 πιθανά σενάρια:
α) είμαι τόσο καλά δκιαβασμένος που έχω την δυνατότητα να κάμνω συνέχεια procrastinate
β) θα έπρεπε να δκιαβάζω αλλά κάμνω συνέχεια procrastinate

Η αλήθεια εν ότι είμαι πολλά καλά οργανωμένος τζιαι πιστεύκω εν να τα πάω μια χαρά. Έσιει ανάμιση μήνα που αντάκωσα της επανάληψης, έκαμα τα notes μου τζι έχω τα σχεδόν ούλλα έτοιμα τζιαι δκιαβασμένα. Νιώθω όμως τρομερές τύψεις γιατί ενώ έχω την δυνατότητα/ώρα να δκιαβάσω (ασχέτως πως εκάλυψα ήδη ούλλη την ύλη πάνω-κάτω) κάθουμαι τζιαι δκιαβάζω βιβλία τζιαι θωρώ σειρές/ταινίες 2 μέρες πριν τις εξετάσεις, ενώ άλλοι κατασκηνώνουν μες τις βιβλιοθήκες. Αν όντως καταφέρω τζιαι φκάλω το βαθμό που θέλω με έτσι σύστημα...

Έσιει που την αρχή του χρόνου αποφάσισα ότι θα ξυπνώ κάθε μέρα πρωί, δηλαδή πριν τις 9-10. Επειδή συνήθως τζοιμούμαι πριν τις 12, ως τις 8μιση είμαι στο πόδι. Έν έσιει καλλύτερο πράμα, αρέσκει μου πολλά. Εν θα επίστευκα ότι εν να ελαλούσα ποτέ έτσι πράμα μετά τον στρατό αλλά τελικά άμαν απολάυσεις τζιαι χορτάσεις τον ύπνο, οι ώρες του πρωινού εν παράδεισος. Εν τζιαι η καλύτερη ώρα για να κάμνεις shopping, who knew! Εν γι αυτό που έχω τζιαι το 'πρόβλημα' πιο πάνω. Διότι άμαν είμαι ξύπνιος που τις 9, ξεκινώ δκιάβασμα η ώρα 11 τζιαι ως τις 2 είμαι ποσπασμένος. Ελπίζω να μεν αλλάξω γνώμη του χρόνου που ξεκινώ δουλειά.

Τον τελευταίο καιρό έπιασε με πανικός ότι αποφοιτώ τζιαι φέυκω που την Αγγλία σε ένα μήνα τζιαι ακόμα εν έκαμα sight seeing. Επήα τον περασμένο μήνα στο  Museum of National History αλλά πρέπει να ξαναπάω για να δω τους δεινόσαυρους. Πρέπει να πάω στο Madame Tussauds, στο μουσείο του Σιέρλοκ Χολμς (τζιαι στο Speedy's Cafe που την σειρά του Sherlock), στο Μπάκινχαμ πάλας, στο Tower of London, στο London Bridge τζιαι αρκετούς άλλους τόπους. Άμαν σκέφτομαι Λονδίνο, θυμούμαι πάντα τον Joey που τους Friends (London baby!). Ήταν καλά 3 χρόνια δαπάνω τζιαι κάπως νοσταλγώ που φεύκω αλλά επειδή ήβρα καλή ευκαιρία με δουλειά πίσω Κύπρο, εν με χαλά τόσο. Εχτός που το part των συναλιών, τζίνο χαλά με πολλά.