Sunday 27 April 2014

first

test 1-2-1-2
κχμ κχμ... εσείς πίσω ακούτε με? οκ καλό ξεκινούμε

Πρώτα να σας συστηθώ. Είμαι ο the dude, 'όνομα' το οποίο δανείζομαι από την ταινία The Big Lebowski έστω τζι αν δεν έσιει ιδιαίτερη σημασία αφού εν καθαρά μια μάσκα στην οποία εν να κρυφτώ που πίσω. Άσχετο ότι έφαα μισή ώρα ώσπου να καταφέρω να έβρω username που να μου αρέσκει τζιαι να μεν ήταν κρατημένο...

Εν λλίο παράδοξο το ότι μερικές φορές για να εκφραστούμε αληθινά χωρίς πισινές τζιαι αμφιβολίες πρέπει να κάμουμε log in σε blogs, forums κτλ. τζιαι να φορήσουμε τούντη μάσκα. Η ανωνυμία κάμνει σε βασιλιά αλλά στο τέλος της ημέρας την πραγματική μάσκα φορούμεν την όταν εν νιώθουμε ελεύθεροι να εκφραστούμε. Άρα αγαπητέ αναγώστη και αναγνώστρια, ξέρε ότι η μάσκα του the dude έννεν καθόλου μάσκα αλλά ο πραγματικός μου εαυτός.

Ήμουν τζιαι πιο παλιά blogger (πριν 4-5 χρόνια) αλλά για διάφορους λόγους (που εν είχαν να κάμουν με το blogging) απομακρύνθηκα τζιαι επιστρέφω ξανά ανανεωμένος. Η αλήθκεια εν ότι μέσα που τα blogs εγνώρισα αρκετό κόσμο τζιαι σιέρουμαι που θωρώ ότι τούτα τα άτομα γράφουν ακόμα. Πραγματικά έλειψε μου.

it feels good to be back.

till next time, take it easy


the dude abides